Vila kläder är varumärket i Sverige

VILA kläder är ett varumärke som säljs på en rad olika webbshoppar i Sverige. Mandeldesign är ett företag som har tagit in massor av modeller och olika produkter från VILA och satsar hårt på att vara Sveriges bästa webshop för att handla Vila kläder på.

Vila kläder Review

Lite om VILA: VILA är ett danskt snabb modemärke som erbjuder feminina stilar och känsla för detaljer. Om du är en tjej som uppskattar mode och stil, kommer du att älska VILA. Välj från mysiga stickade stickor och mjuka skräddarsydda byxor till djärva djurtryck och överdimensionerade ytterkläder. Det finns något för alla i detta märkes kollektioner. Och det bästa är att dess delar är prisvärda! Faktum är att du enkelt kan plocka upp en hel garderob för under 100 £!

handla vila kläder billigt

Danskt snabb modemärke

VILA kläder är ett modernt kvinnligt snabb modemärke från Danmark. VILA grundades 1994 och är en del av det danska modehuset Bestseller och är ett populärt val för trendiga unga kvinnor. Företaget har butiker i Danmark, Sverige och Europa. Den erbjuder högkvalitativa kläder till överkomliga priser och är känd för sin feminina design och rena linjer. Varumärket erbjuder en mängd olika produkter för alla tillfällen, från dag till kväll.

Även om vissa kanske inte är bekanta med Vila, har det danska snabb modemärket många dotterbolag och en hållbarhetspolicy. Part Two, Bianco och InWear ägs alla av Vila, samt mode investerings plattformen Invest FWD. Den har också en närvaro i modeinkubatorn Fashion for Good. Även om företaget inte tillhandahåller en årlig rapport, erbjuder det hållbarhetsrapporter för sina varumärken.

Företaget är också anslutet till Bestseller Fashion Group, som är en multinationell koncern med säte i Hong Kong. 1996 öppnade Bestseller Fashion Group sin första butik i Peking, Kina. I mitten av årtiondet hade företaget öppnat nästan 900 butiker världen över. Denna samhörighet har lett till en betydande ökning av Vilas globala försäljning. Medan företaget är privatägt är dess grundare, Troels Holch Povlsen, fortsatt aktiv i verksamheten som ordförande och VD.

Fokusera på femininitet

Det danska modehuset Vila skapar moderna, feminina kläder som betonar design, kvalitet, passform och feminina detaljer. Företaget tror att femininitet definieras av dess balans mellan sofistikering och känslighet, och betonar dessa element i sina kläder. Oavsett om du letar efter en enkel stickad tröja eller en statement klänning så har Vila det du behöver. Företagets stil är elegant och feminin, och dess feminina detaljer kommer säkerligen att väcka uppmärksamhet.

VILAs kollektioner är baserade på separata trend historier som fokuserad på femininitet, medan dess ‘Luxe’-sortiment är designat för att accentuera känslan av lyx. Varje del i Luxe-serien är designad för att fungera på egen hand eller komplettera andra delar i VILAs huvud kollektion. Varje pjäs fokuserar på idén om feminin elegans och återspeglar det genom dämpade toner och uppmärksamhet på detaljer.

Medan kvinnor i denna kategori är medvetna om begränsningarna för den feminina estetiska rollen, vägrar de att anpassa sig till den. De avvisar de restriktioner som de finner överdrivna och försöker omförhandla de vardagliga estetiska normerna för kvinnlighet. Även om de är medvetna om de sociala roller de spelar, vill de inte bli misskrediterande på grund av sin brist på kvinnligt. Istället strävar de efter att omdefiniera sina egna estetiska standarder och undvika vissa klädesplagg som de anser vara olämpliga eller föga smickrande.

Det femininas roll är en viktig del av deras identitet. Att vara en feminin kvinna kräver att kvinnor är vältränade, kan uppfattas som en kvinna och kapabla till estetiska ansträngningar. Även de som förkastar skönhetsnormer nas legitimitet säger att kvinnlighet inte är en komplicerad process. Även om kvinnor alltid har setts som fula är de inte automatiskt skyldiga. Och rollen de spelar idag är ett svagt skydd.

vila kläder i sverige

Mångsidighet

Sortimentet av snygga vinterkläder från Vila inkluderar anständiga blusar i godisfärger, blockfärgade tröja klänningar och fina stickade plagg. En mer sofistikerad inställning till hösten finns i de ljusa bomberjackan, som kommer att sätta en urban kant till vilken outfit som helst. De mångsidiga väst topparna kan kombineras med beskurna denim för en chic look. I slutändan kommer klädsortimentet att vara mångsidigt och stilrent och kommer aldrig att gå ur mode.

Vila kläder är ett stilrent märke från Danmark som också är miljömedvetet. Deras miljövänliga tyger och moderna design betonar kvinnors känsla av femininitet. Med en mångsidig kollektion av damkläder att välja mellan finns det något för alla tillfällen. Du hittar mysiga stickade plagg, överdimensionerade kavajer och ett brett utbud av byxor. Du kommer att älska den mångsidiga stilen och känna dig bekväm att bära vilken Vila som helst.

Värde

Ett danskt modemärke, VILA har som mål att göra världen till en bättre plats genom sina kläder. Beläget på Jylland, Danmark, är detta märke baserat på en kärna princip: “the joy of living.” Kläderna är designade med ett högt förhållande mellan kostnad och prestanda, vilket gör dem till ett utmärkt val för unga kvinnor över hela Europa. Designen är modern, ungdomlig och betonar en kvinnas känsla av femininitet.

Värdet av Vila kläder är uppenbart när man tittar på deras omfattande produktsortiment.

Certifiering. Vila kläder är ett skandinaviskt modernt kvinnligt snabb modemärke. Varumärket är en del av Bestseller. Bestseller är ett danskt familjeägt klädmärke som har vuxit till en snabb modejätte sedan grundandet 1975.

För att hålla dessa, inga marknadsföringskostnader för det danska varumärket. Det finns givetvis många konkurrenter inom detta marknadssegment, Vila förlitar sig på muntlig information om dess kvalitet/pris-förhållande. Och är inklämd i hjulet (och nätverket) av Bestseller. Vila, till exempel, drar nytta av en onlinebutik som backas upp av den danska koncernens onlinebutik plattform.

Men det är verkligen ett fullfjädrat företag som utvecklar två varumärken: Vila kläder och Object. Båda kommer att vara med för första gången vid nästa Bread & Butter i Berlin för att vässa sina internationella ambitioner. Och de kan ha några, för tack vare sin berömda ägare drar de nytta av en stor slagkraft och ett avsevärt momentum med tanke på de rekord resultat som Bestseller noterade under det senaste räkenskapsåret (1,961 miljarder euro, en ökning med 16%).

Danskt feminint varumärke grundat 1994 av Anders Holch Povlsen, också i spetsen för Bestseller, Vila förknippas ofta med denna grupp.

Villa kläder

Vila-stilen har justerats för de två senaste kollektionerna, yngre och mer fashionable.
Vila Joy erbjuder casual mode för varje dag, och vet hur man smickrar alla kvinnor. Stilen är retro och färgstark, med slående tryck. Med Vila Joy är du perfekt klädd för alla tillfällen, oavsett om du är på jobbet, på fritiden eller för att gå på fest. Märket erbjuder unika och fashionabla outfits. Alla designs är utvecklade exklusivt för varumärket, vilket gör att Vila Joy alltid är unik. Dessutom förblir dessa kläder överkomliga. Vad väntar du på? Det trendiga märket erbjuder det senaste modet för modemedvetna kvinnor. Du hittar framför allt toppar, t-shirts, byxor, kjolar, klänningar, koftor och kavajer. Det belgiska företaget Fast Fashion Partners står bakom varumärket Vila Joy.

En prioritet: åtgärda oregelbunden geografisk täckning. Nya säljare har rekryterats för att utveckla regionerna öst och sydväst i synnerhet i år. Tillväxten bekräftades av det senaste räkenskapsåret där omsättningen för Frankrike ökade med 25 %, medan den globala omsättningen uppgick till 102 miljoner euro. Om det ännu inte finns ett butiksprojekt för den franska marknaden, är viljan till utveckling fortfarande tydligt uttryckt. Vila distribueras redan av 160 multi varumärken och den nya Vila Luxe-serien – mer premium i material – hade ett fyrtiotal kunder för sin första säsong i höst. 2011 års mål: Mellan 200 och 250 försäljningsställen.

Medan butiker, som även erbjuder konfektionskläder för kvinnor, är mer blygsamt eftersom det är yngre (ännu inte etablerat i Frankrike), har Vila-varumärket redan en portfölj med 160 egna butiker och 1 300 multi varubutiker, spridda i Skandinavien, Island, Nederländerna, Irland, Belgien, Schweiz, Tyskland, Österrike, Spanien, Frankrike, Storbritannien och Estland. En kontingent som kommer att växa igen i år med nya kontors öppningar i Beneluxländerna, Skandinavien och Tyskland.

Goda resultat som sammanfaller med en omjustering av målet, som drevs för ett år sedan. Vila Kvinnan är snarare mellan 25 och 35 år nu, hon är mer vågad och följer trenden närmare än tidigare. Den är också priskänslig: från 9,95 euro för en bastopp, till 159,95 euro för läder till exempel, genom en klänning på 39,95 euro.